Kennel Fiona Dania - Opdræt af effektive Engelske pointere til fuglejagt

Agerhønsejagt på Ørnfeldt Gods

Når en invitation til  agerhønsejagt helt uventet kommer dumpende, kan man kun blive glad. En sådan invitation kom fra Flemming Weiss Tønder via Alex Nissen sidst i september 2021. Flemming har tidligere på året fået pointer igen, da han fik en hanhund fra Kennel Oksbys sidste kuld – Oksbys Skot. 
Den er stadig helt ung og ikke klar til jagt endnu, men Flemming mente, at når man har  pointer i huset høre der sig selvfølgelig også agerhønsejagt til, derfor inviterede han familie og venner på en jagt på Ørnfeldt Gods,  og vi fik muligheden for at komme med som hundefører, tak for det.

Oksbys Skot, Ørnfeldt 2021

Oksbys Skot – vi glæder os til at se og følge ham.

Det blev en fantastisk dejlig dag med masser af fugle (meget vilde), flotte situationer og gode skytter. Flot hundearbejde blev leveret af Oksbys Midi (kuldsøster til Fiona), Villestofte’s Saga, Gordon setter Meika og ja, Astrup’s Fiona.

Herunder nogle billeder fra dagens jagt.

En skøn jagtdag med nye bekendtskaber og jagt minder til bogen.

Flemming er vokset op med pointeren, han er barnebarn af Peter Jensen – Kennel Zita. Hans sidste pointer var Zitas …. og nu glæder han sig over igen at have pointer i huset.  
Du kan læse mere om Kennel Zita v/ Peter Jensen på Dansk Pointer Klubs hjemmeside. 

NOTE: Da vi skulle finde et kennelnavn, var det netop Kennel Zita der gav os inspirationen til at opkalde kennelen efter stamtæven. 

Del denne nyhed på