Kennel Fiona Dania - Opdræt af effektive Engelske pointere til fuglejagt
Search
Close this search box.

Chang

Fiona Danias Astro

DKK reg. nr.: DK01341/2022
Født: 1. januar, 2021
Farve: Gul-hvid
HD:  

Far: Carnbrings Tom Collins
Mor: Astrup’s Fiona

Nøgleord

Naturlig sneppejæger, kontaktsøgende, stærk psyke. Kærlig og nem

Jagtlige egenskaber og Temperament

Fiona Danias Astro – i daglig tale “Chang” – er en rigtig guttermand og meget nem pointer der udviser en iver for at lære nyt.
Chang vil hovedsageligt blive brugt til sneppejagt, og træningen har derfor været koncentreret til søg i skoven. Her viste han tidligt en stor jagtlig forståelse og han holder altid en rigtig god kontakt, uanset terræn. 

Chang har i sin første jagtsæson allerede bragt sin jæger i mange jagtbare situationer på snepper, som han rejser meget villigt. Han er desuden en eminent apportør. 

På marken går han godt med en god stil, der meget minder om sin far Tom Collins. 

Temperament: Chang er en meget venlig, stille og lærenem pointer, der altid har fokus på sin ejer, mens han glæder sig til at lære nyt.

Astro har arvet nogle af sine gode jagtlige egenskaber fra blandt andet sin far, Carnbrings Tom Collins. Han viste også i en tidlig alder en usædvanlig stor jagtlig forståelse og lyst til at samarbejde i en naturlig tæt kontakt til sin fører – hele tiden med det formål at finde fugl. I hans første jagtsæson viste han sit værd ved ikke at miste én eneste chance for fugl.

Chang har arvet sin stærke psyke efter Fiona og er ligesom sin mor utrolig udholdende, venlig og kærlig.

Galleri
Fiona Dania i billeder

Se flere billeder af Astro fra hvalp til voksen. Du kan også finde masser af billeder af vores andre hunde.

Se Fionas side
Astrup's Fiona

Astrup’s Fiona er vores avlstæve og Birgits jagt- og markprøve hund. Fiona en en meget aktiv og charmerende hund med høj jagtlig forståelse.