Kennel Fiona Dania - Opdræt af effektive Engelske pointere til fuglejagt

Henry 1. pr. UK

På billedet ses også Steffen Godthaab Olesen med Boelsgaards Sifu (1. pr. ÅK) og dommer Kjell Gustafsson.

Vi har været på prøve en hel uge på Engelsk Setter Klubbens 100-års hovedprøve, og hold nu op hvor har vi været uheldige, men endelig lykkedes det, i sidste slip og i sidste øjeblik– for om 2 dage er Henry 2 år og dermed i åben klasse.
Det er også min første 1. præmie på markprøve.
Jeg har glædet mig så meget til at prøve at få hele situationen med, så jeg var lidt skuffet, da jeg ikke hørte skuddet fra dommeren da fuglene fløj. Jeg regnede derfor ikke med det var nok til en præmiering, men han havde skudt, jeg var bare så koncentreret at jeg slet ikke hørte det.

Med 1. præmien i hus kan vi nu komme med på Dansk Pointer Klubs UKK prøve.

Dommer Kjell Gustafsson

Læs kritik

Del denne nyhed på