Kennel Fiona Dania - Opdræt af effektive Engelske pointere til fuglejagt

Lancering af vores nye hjemmeside

Vi er glade for, at vi kan byde jer velkommen til vores nye hjemmeside for pointer Kennel Fiona Dania.

Det har længe været en drøm for os begge at deltage i denne del af pointer-verden. Vi ønsker grundlæggende at bidrage til, at også de kommende generationer kan få lov at opleve den uendeligt smukke jagtkultur, som pointeren giver os.

Det har været en en spændende tur gennem fotoarkiver, kritikker og notesbøger for at finde historikken frem. Du kan læse mere om vores baggrund på siden Om os. Du kan læse mere om vores tanker om avl på her siden under Avlsmål.

Vi forventer at parre Fiona ved næste løbetid ( sommer 2021 ), og Birgit vil, hvis Corona restriktionerne tillader det, rejse til Sydfrankrig for at parre hende. Det kommer der selvfølgelig meget mere om senere, så følg med her på hjemmesiden, og udover hjemmesiden kan du også følge med, hvis du bliver en af vores venner på Facebook, hvor vi også her løbende informere.

Mange har hjulpet os undervejs. Vi er meget imponerede over den store opbakning og hjælp, vi har fået fra andre kenneler. De har stået til rådighed med opmuntring og svar på vores mange spørgsmål, så en meget stor tak skal lyde til Flemming Sørensen ( Kennel Fuglede ), Anne-Marie Larsen ( Kennel Villestofte ), Carlo Nørtoft ( Kennel Spurvfugldalen ) og Alex Nissen ( Kennel Oksby ).
Også en stor tak til Sarah Cecilie Clausen ( Kennel Senjas – Træningscenter for Fuglehunde ) for hjælp til tekst og til Astrid Damtoft Jakobsen ( Kennel Krogsøgaard ) for en ihærdig gennemgang og kritik af hjemmesidens mobil-venlighed.

Sidst, men ikke mindst en kæmpe tak til Birgits gode ven Lise Lindegaard Andersen ( SOR Hundeskole ) for det skarpe og analytiske blik på indhold og det sproglige.

Vi håber hjemmesiden, der selvfølgelig er designet af Birgit ( Webberiet ) giver et godt indblik i, hvad Kennel Fiona Dania står for.

Du kan ringe til Birgit direkte på mobil nr. +45 42 36 55 71
eller ved at skrive til os på siden Kontakt.

Tak for din interesse – vi håber at høre fra jer.

Del denne nyhed på